SSOOiOFBiH KANTONALNI ODBOR KANTONA SARAJEVO

BROJ POSJETA

3449587
DanasDanas995
JučeJuče1214
Ove sedmiceOve sedmice7199
Ovaj mjesecOvaj mjesec26077
UKUPNO:UKUPNO:3449587

BAZEN.BA

PRATITE NAS NA FB:

PRIJAVLJENI

Ko je na portalu: 69 gostiju i nema prijavljenih članova

Prvi sastanak Komisije Ministarstva

Nakon upozorenja koje smo poslali prof. dr. Elviru Kazazoviću, ministru za obrazovanje, nauku i mlade Kantona Sarajevo, u četvrtak, 07. jula 2016. godine smo dobili poziv na prvi sastanak Komisije za evidentiranje i zbrinjavanje zaposlenika za čijim radom je prestala potreba u osnovnim i srednjim školama Kantona Sarajevo.

U pozivu koji smo dobili mejlom stoji:

"Uvaženi članovi Komisije, obavještavam vas da će prvi sastanak Komisije za tehnološki višak biti održan 11.07.2016. godine (ponedjeljak) sa početkom u 11:00h u Multimedijalnoj sali Kantona Sarajevo (Reisa Džemaludina Čauševića br.1/P).

S poštovanjem,

Lejla Lihovac

Kanton Sarajevo

Ministarstvo za obrazovanje, nauku i mlade"

Napominjemo da se radi o Komisiji u novom sazivu, koja kasni sa radom, zbog čega je ugrožen radno-pravni i ekonomsko-socijalni status članova SSOOiO FBiH, ali ohrabruje činjenica da je Komisija u starom sazivu uradila veliki dio posla do kraja svoga mandata. O svemu što se bude dešavalo u narednom periodu članstvo i organi Sindikata će biti blagovremeno informisano, a ukoliko bude potrebe, organi Sindikata će poduzeti odgovarajuće mjere zaštite prava članova Sindikata. 

vijesti

Green Red Blue

COPYRIGHT SSOOiOFBiH KO KS 2009-2015

Premium templates by www.bigtheme.net free download.

София Дървен материал цени

Online bookmaker Romenia bet365

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de