SSOOiOFBiH KANTONALNI ODBOR KANTONA SARAJEVO

Zapisnik X vanredne sjednice KO

Broj: 378/20                                                                                        -IZVOD-

Sarajevo, 25.02.2020. godine

Z A P I S N I K

S X vanredne (elektronske) sjednice Kantonalnog odbora SSOOiO F BiH – Kantonalni odbor Kantona Sarajevo koja je sazvana u ponedjeljak, 24.02.2020. godine. Određeno je da elektronska sjednica završava u utorak, 25.02.2020. godine, u 12:00 sati.Vanredna, elektronska sjednica Kantonalnog odbora SSOOiO FBiH – Kantonalni odbor Kantona Sarajevo sazvana i održana u skladu sa članom 4. stav (8) Poslovnika o radu Kantonalnog odbora.

Predložen je sljedeći:

Dnevni red: 

1.    Seminar za sindikalne povjerenike pod nazivom „Radno zakonodavstvo u sektoru predškolskog odgoja i osnovnog odgoja i obrazovanja“.

R E A L I Z A C I J A

Ad1. Poziv članovima Kantonalnog odbora je dostavljen putem elektronske pošte (email). Obavijest o istom dostavljena članovima Kantonalnog odbora putem Viber grupe. U pozivu za 10. vanrednu, elektronsku sjednicu je naglašeno da se članovi Kantonalnog odbora imaju očitovati u predviđenom roku, isključivo putem email-a da li su ZA, PROTIV ili SUZDRŽAN vezano za donošenje Odluke o organizaciji i realizaciji seminara za sindikalne povjerenike.

Do navedenog roka, tj. do utorka, 25.02.2020. godine, do 12:00 sati izjasnilo se 10 članova Kantonalnog odbora. Sastavni dio zapisnika jesu materijalni dokazi o izjašnjavanju odnosno glasanju članova Kantonalnog odbora (ispis email pošte). Svih 10 članova izjasnili su se za donošenje Odluke o organizaciji i realizaciji seminara za sindikalne povjerenike.

Jednoglasno je usvojena odluka kojom se definiše organizacija i realizacija trodnevnog seminara za sindikalne povjerenike pod nazivom „Radno zakonodavstvo u sektoru predškolskog odgoja i osnovnog odgoja i obrazovanja“ sa međunarodnim učešćem i učešćem gostiju iz BiH. Isti će se realizirati u sportsko-rekreativnom centru Ajdinovići kod Olova u periodu od 11. do 13. aprila 2020. godine.

X vanredna, elektronska sjednica Kantonalnog odbora trajala je do 12:00 sati, 25.02.2020. godine.

ZAPISNIK SAČINILA                                                                                  PREDSJEDNIK

    Sanela Hadžiabdić                                                                                            Saudin Sivro

 

vijesti

Green Red Blue

COPYRIGHT SSOOiOFBiH KO KS 2009-2015

Premium templates by www.bigtheme.net free download.

София Дървен материал цени

Online bookmaker Romenia bet365

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de