SSOOIOKS

Switch to desktop Register Login

Naslovna

Podrška radnicima komunalne privrede KS

Broj: 603/24

Sarajevo, 27.2.2024.

SAMOSTALNI SINDIKAT RADNIKA KOMUNALNE PRIVREDE U FEDERACIJI BIH - KANTONALNI ODBOR SARAJEVO

n/r Ljucević Rasimu, predsjedniku

PREDMET: Otvoreno pismo podrške, dostavlja se.

Poštovani,

Samostalni sindikat osnovnog obrazovanja i odgoja FBiH – Kantonalni odbor SSOOIO Kantona Sarajevo u ime svojih članova, radnika zaposlenih u djelatnosti predškolskog odgoja i osnovnog odgoja i obrazovanja na području Kantona Sarajevo, izražava punu podršku najavljenim sindikalnim akcijama Samostalnog sindikata radnika komunalne privrede u FBiH Kantonalni odbor Sarajevo i upućujemo otvoreno pismo podrške Vama i radnicima komunalne privrede u borbi za zaštitu radno-pravnog i ekonomsko-socijalnog statusa.  Pismo podrške shvatite kao poruku da niste sami u nastojanjima za poboljšanje radničkih prava.

U potpunosti podržavamo zahtjeve Samostalnog sindikata radnika komunalne privrede u FBiH Kantonalni odbor Sarajevo i izražavamo spremnost da Vašim sindikalnim akcijama pružimo punu podršku te u skladu s našim mogućnostima pomognemo u sindikalnoj borbi za prava radnika u komunalnoj privredi.

Nadamo se da ćete uspjeti u namjeri da Vaši zahtjevi budu prihvaćeni te Vas u duhu sindikalne solidarnosti pozivamo da računate na našu podršku i istrajete u svojim zahtjevima.

Uz sindikalni pozdrav,

PREDSJEDNIK

Saudin Sivro

Dostaviti:

1. Naslovu,

2. www.ssooioks.com,

3. a/a. 

COPYRIGHT SSOOiOFBiH KO KS 2009-2015

Top Desktop version