SSOOiOFBiH KANTONALNI ODBOR KANTONA SARAJEVO

BROJ POSJETA

3405888
DanasDanas771
JučeJuče2787
Ove sedmiceOve sedmice9198
Ovaj mjesecOvaj mjesec26841
UKUPNO:UKUPNO:3405888

BAZEN.BA

PRATITE NAS NA FB:

PRIJAVLJENI

Ko je na portalu: 25 gostiju i nema prijavljenih članova

Skupština pozvala ministricu na sastanak sa povjerenicima

Broj: 1583/23

Sarajevo, 29.8.2023.

Na osnovu člana 51. Statuta Samostalnog sindikata osnovnog obrazovanja i odgoja Federacije Bosne i Hercegovine, Skupština povjereništva SSOOiO FBiH – Kantonalni odbor Kantona Sarajevo, na Dvanaestoj vanrednoj sjednici održanoj 29.8.2023. godine, donosi sljedeći

Z A K LJ U Č A K

I

Skupština povjereništva SSOOiO FBiH – Kantonalni odbor Kantona Sarajevo od ministrice za odgoj i obrazovanje Kantona Sarajevo traži i upućuje javni poziv za zajednički sastanak ministrice i njenih saradnika sa sindikalnim povjerenicima svih sindikalnih podružnica u Kantonu Sarajevo, koji predstavljaju 4500 radnika, čiji zadatak je da provode reformu u obrazovanju.  

Skupština povjereništva SSOOiO FBiH – Kantonalni odbor Kantona Sarajevo od ministrice za odgoj i obrazovanje Kantona Sarajevo traži da se na navedenom sastanku, u interesu učenika i kvalitete odgojno-obrazovnog procesa, jasno i precizno odgovori na sva pitanja koja zbunjuju nastavnike i učitelje u Kantonu Sarajevo. 

Skupština povjereništva SSOOiO FBiH – Kantonalni odbor Kantona Sarajevo naglašava da će podržati svaku kvalitetnu promjenu od koje će koristi imati naši učenici.

II

Zaključak stupa na snagu danom donošenja, a isti dostaviti Ministarstvu za odgoj i obrazovanje Kantona Sarajevo, sindikalnim povjerenicima, dopredsjednici i članovima Kantonalnog odbora i na službenu web stranicu Sindikata ssooiokscom.

PREDSJEDNIK

Saudin Sivro

vijesti

Green Red Blue

COPYRIGHT SSOOiOFBiH KO KS 2009-2015

Premium templates by www.bigtheme.net free download.

София Дървен материал цени

Online bookmaker Romenia bet365

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de