SSOOiOFBiH KANTONALNI ODBOR KANTONA SARAJEVO

BROJ POSJETA

3405922
DanasDanas805
JučeJuče2787
Ove sedmiceOve sedmice9232
Ovaj mjesecOvaj mjesec26875
UKUPNO:UKUPNO:3405922

BAZEN.BA

PRATITE NAS NA FB:

PRIJAVLJENI

Ko je na portalu: 20 gostiju i nema prijavljenih članova

Održan konstruktivan sastanak sa zastupnicama Hašimbegović i Vujović

U četvrtak, 10.08.2023. godine u sjedištu Kantonalnog odbora u Domu sindikata u Sarajevu održan je vrlo konstruktivan sastanak na kojem smo ugostili zastupnice u Skupštini Kantona Sarajevo, Marijelu Hašimbegović i Vedranu Vujović.

Domaćini ispred Kantonalnog odbora SSOOiO FBiH – Kantonalni odbor SSOOiO Kantona Sarajevo su bili predsjednik Saudin Sivro, dopredsjednica Envera Šukman i članica Kantonalnog odbora Amira Aganović.

Razgovarano je o problematici u djelatnostima predškolskog odgoja i obrazovanja i osnovnog odgoja i obrazovanja u Kantonu Sarajevo sa posebnim akcentom na inicijative i zahtjeve Sindikata koje su upućene prema resornom ministarstvu i Vladi Kantona Sarajevo u proteklom periodu.

Zastupnice Hašimbegović i Vujović su predstavnike Sindikata upoznale o svojim stavovima vezano za reformu obrazovanja i njihovom angažmanu po pitanju obrazovanja općenito.

Dogovoren je nastavak saradnje i zajednički angažman za kvalitetnije i pravičnije obrazovanje u Kantonu Sarajevo posebno po pitanjima zaštite i unaprijeđenja radno-pravnog i ekonomsko-socijalnog statusa prosvjetnih radnika.

 

 

 

vijesti

Green Red Blue

COPYRIGHT SSOOiOFBiH KO KS 2009-2015

Premium templates by www.bigtheme.net free download.

София Дървен материал цени

Online bookmaker Romenia bet365

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de