SSOOiOFBiH KANTONALNI ODBOR KANTONA SARAJEVO

BROJ POSJETA

3210587
DanasDanas1
JučeJuče1677
Ove sedmiceOve sedmice6446
Ovaj mjesecOvaj mjesec13172
UKUPNO:UKUPNO:3210587

BAZEN.BA

PRATITE NAS NA FB:

PRIJAVLJENI

Ko je na portalu: 67 gostiju i nema prijavljenih članova

Alma Ras donirala maske prosvjetnim radnicima u KS

Nakon objavljene vijesti da nastavu u KS nećemo podržati ukoliko se ne ispoštuju osnovni epidemiološki uslovi, iz kompanije Alma Ras javili su nam se s informacijom da žele pomoći u vidu donacije maski za lice.

Alma Ras prva je koja je izrazila nesebičnu želju da pomogne, te im se ovim putem zahvaljujemo u ime svih prosvjetnih radnika KS. Inače, ova kompanija s epitetom društvene odgovornosti, svoj doprinos pruža od samog početka pandemije, kroz podršku svim kategorijama stanovništva.

U ime SSOOiO FBiH - Kantonalni odbor Kantona Sarajevo i preko 3400 članova naše organizacije izražavamo zahvalnost na donaciji firme Alma Ras, vlasniku, rukovodstvu i svim radnicima pomenute kompanije, koji na ovakav način daju značajan doprinos zaštiti zdravlja prosvjetnih radnika pokazujući da je ulaganje u obrazovanje najveća, najbolja i najunosnija investicija. Štiteći zdravlje prosvjetnih radnika štiti se zdravlje, ne samo učitelja i nastavnika, koji će spremniji dočekati učenike u novoj školskoj godini, već i zdravlje i sigurnost učenika i svih ostalih radnika u osnovnim školama u Kantonu Sarajevo.

„Svjesni smo značaja uloge svih nas u borbi protiv COVID-a 19, te ne smijemo dozvoliti da maske budu jedna od prepreka za školovanje naših učenika. Drago nam je da smo u mogućnosti pomoći, te na ovaj način doprinijeti da se zaštite kako učenici tako i prosvjetni radnici, koji nose najvažniju ulogu za kompletan obrazovni sistem“, izjavila je Mervana Muhović, PR kompanije Alma Ras.

Kompanija ALMA RAS sa svojim radom započela je u Olovu (Bosna i Hercegovina) prije 22 godine. Simbolično je osnovana na Dan žena 1998. godine i od tada slovi za nezaobilazno mjesto ljubitelja kvalitetnog finog donjeg rublja i spavaćeg programa. Od godine osnivanja kompanija bilježi konstantan rast i razvoj – od male, porodične radionice do brend lidera na domaćem, bosanskohercegovačkom tržištu, a danas upošljava preko 1.200 radnika. Više o njima možete potražiti na web stranici.

vijesti

Green Red Blue

COPYRIGHT SSOOiOFBiH KO KS 2009-2015

Premium templates by www.bigtheme.net free download.

София Дървен материал цени

Online bookmaker Romenia bet365

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de