SSOOiOFBiH KANTONALNI ODBOR KANTONA SARAJEVO

BROJ POSJETA

3199295
DanasDanas447
JučeJuče1433
Ove sedmiceOve sedmice5310
Ovaj mjesecOvaj mjesec1880
UKUPNO:UKUPNO:3199295

BAZEN.BA

PRATITE NAS NA FB:

PRIJAVLJENI

Ko je na portalu: 25 gostiju i nema prijavljenih članova

Ugovor o korištenju kapaciteta ˝Olimpijskog bazena Otoka˝

 

 

 

 

Broj: 282/20

Sarajevo, 11.2.2020. godine

SSOOiO FBiH – KANTONALNI KANTONA SARAJEVO

n/r sindikalnim povjerenicima

n/r članovima Sindikata

PREDMET: Ugovor o korištenju kapaciteta ˝Olimpijskog bazena Otoka˝, dostavlja se.

Poštovana/poštovani,

obavještavamo Vas da je potpisan Ugovor o korištenju kapaciteta ˝Olimpijskog bazena Otoka˝ Sarajevo. Pomenutim ugovorom članovima Sindikata je omogućen niz pogodnosti za korištenje svih kapaciteta koje nudi JU ˝Olimpijski bazen Otoka˝.

U cilju realizacije rekreacije članova Sindikata ugovorne strane su se dogovorile da će ˝Olimpijski bazen Otoka˝ članu Sindikata ustupiti na korištenje sljedeće prostore s pripadajućom opremom: obilježeni prostor za rekreativce u bazenu, teretanu, fitnes salu, saunu od 12.00 do 21.00 sat, odgovarajući prostor svlačionice s tuševima. Korištenje pomenutih sadržaja, bazena, teretane i fitnes sale omogućeno je u periodu od 07.00 do 23.00 sata, a sauna se može koristiti u periodu od 12.00 do 21.00 sat. 

 

Mjesečna pojedinačna karta za korištenje bazena, teretane  i fitnes sale - prva kupovina u koju je uključena i magnetna kartica je 60,00 KM, svaka naredna kupovina 50,00 KM. Polugodišnja pojedinačna karta za prvu kupovinu iznosi 200,00 KM u koju je uključena i magnetna kartica, svaka naredna kupovina je 190,00 KM. Godišnja pojedinačna karta iznosi 340,00 KM, u cijenu je uključena i magnetna kartica. U sve navedene cijene je ukalkulisan PDV.

Sindikalnu kartu može koristiti i jedan član uže porodice (supružnici i djeca) isključivo pojedinačno, uz prijavu podataka člana porodice koji će koristiti sindikalnu kartu. Svaka zloupotreba sindikalnih karti mimo predviđenih pravila će biti sankcionisana oduzimanjem iste.

Ugovorom su regulisane obaveze članova Sindikata: da svu opremu i rekvizite koji su vlasništvo ˝Olimpijskog bazena Otoka˝ koristi na način dobrog domaćina, da nadoknadi eventualnu štetu koja nastane na stvarima, opremi, rekvizitima, instalacijama i objektu u toku korištenja upotrebe istih (u  slučaju učinjene štete obavezno je sačiniti zapisnik o učinjenoj šteti), da predmetni prostor koristi isključivo za ugovorenu namjenu treniranja, bez korištenja za druge namjene.

Sindikat će ˝Olimpijskom bazenu Otoka˝ dostaviti spisak članova Sindikata, koji će se ažurirati na kvartalnom nivou, a na osnovu kojeg će članovi korisnika usluga, uz pokaz članske knjižice Sindikata, moći koristiti usluge ˝Olimpijskog bazena Otoka˝.

Srdačan  pozdrav,

PREDSJEDNIK

Saudin Sivro

Dostaviti:

1. Naslovu,

2. Dopredsjednici i članovima Kantonalnog odbora,

3. www.ssooioks.com,

4. a/a.

vijesti

Green Red Blue

COPYRIGHT SSOOiOFBiH KO KS 2009-2015

Premium templates by www.bigtheme.net free download.

София Дървен материал цени

Online bookmaker Romenia bet365

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de