SSOOiOFBiH KANTONALNI ODBOR KANTONA SARAJEVO

BROJ POSJETA

3203661
DanasDanas1621
JučeJuče945
Ove sedmiceOve sedmice9676
Ovaj mjesecOvaj mjesec6246
UKUPNO:UKUPNO:3203661

BAZEN.BA

PRATITE NAS NA FB:

PRIJAVLJENI

Ko je na portalu: 50 gostiju i nema prijavljenih članova

Prijevoz - dopuna podataka

 

U petak, 31.10.2014. godine svim predškolskim ustanovama, osnovnim i srednjim školama na području Kantona Sarajevo Ministarstvo za obrazovanje, nauku i mlade Kantona Sarajevo dostavilo je zahtjev za dopunu informacija o prijevozu za 381 zaposlenika.

Dopis možete preuzeti OVDJE .

Nadamo se da će biti dostavljeni kompletni podaci, termini i sl., a koji se odnose i na sve obaveze i obavezice zaposlenika, poput priprema za redovnu nastavu, pregleda pismenih radova, prisustva stručnim aktivima, odjeljenskim i nastavničkim vijećima, vannastavnih aktivnosti, sekcija, klubova, dodatnih, dopunskih časova, stručnog usavršavanja, posjeta kulturnim i dr. institucijama, učešća u raznoraznim projektima koje organizuje škola, općina, ministarstvo, nevladina organizacija ... ekskurzija, škola u prirodi, raznih poslova po nalogu direktora/direktorice ... (sve je nemoguće nabrojati jer svakim danom se izmišljaju nove obaveze i obavezice!).

Dakle, sve to je u 40-časovnoj radnoj sedmici jednog prosvjetnog radnika, a moralo bi se ukalkulisati u red vožnje prijevoznika i dostaviti Ministarstvu, odnosno Vladi.

 

vijesti

Green Red Blue

COPYRIGHT SSOOiOFBiH KO KS 2009-2015

Premium templates by www.bigtheme.net free download.

София Дървен материал цени

Online bookmaker Romenia bet365

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de