SSOOiOFBiH KANTONALNI ODBOR KANTONA SARAJEVO

BROJ POSJETA

3453644
DanasDanas1286
JučeJuče2289
Ove sedmiceOve sedmice11256
Ovaj mjesecOvaj mjesec30134
UKUPNO:UKUPNO:3453644

BAZEN.BA

PRATITE NAS NA FB:

PRIJAVLJENI

Ko je na portalu: 67 gostiju i nema prijavljenih članova

Poziv na Okrugli sto

Broj: 05-02-122/16

Sarajevo,21.06.2016. godina.

SINDIKALNA ORGANIZACIJA

 n/r predsjednika/predsjednice

PREDMET: Poziv na  Okrugli sto-Nacrt Zakona o srednjem obrazovanju i Nacrt zakona o osnovnom obrazovanju, dostavlja se

Poštovani,

Sindikat srednjeg i visokog obrazovanja, odgoja, nauke i kulture BiH, Kantonalni odbor Kantona Sarajevo organizuje Okrugli sto kao formu provođenja javne rasprave o Nacrtu Zakona o srednjem obrazovanju i o nacrtu Zakona o osnovnom obrazovanju.

Cijeneći značaj odgojno obrazovnih organizacija u realizaciji programa obrazovanja o odgoja za budućnost BiH, pozivamo sve predsjednike/predsjednice sindikalnih organizacija i članove organa sindikata da aktivno uzmu učešće u radu Okruglog stola. Pozivamo sve zainteresovanc da svoje primjedbe, prijedloge i sugestije na nacrt zakona dostavite u pisanom obliku na samoj raspravi ili da u elektronskoj formi dostavite na e- mail Ministarstva za obrazovanje i mlade, kao i na mail Vlade Kantona Sarajevo.

Očekujemo da će Okruglom stolu biti prisutni i uzeti aktivno učešće članovi radne grupe za izradu nacrta Zakona, predstavnici klubova poslanika, predstavnici zainterosovanih ministarstava, predstavnici medija- Okrugli stol će se održati u petak, 24. 06. 2016. godine u 10,00 sati u prostorijama Doma sindikata Obala Kulina bana 1- (velika sala).

Molimo vas da potvrdite Vaše prisustvo na fax: 217-844 ili na mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. , Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

S poštovanjem

PREDSJEDNIK

Faruk Bešlić, prof.

 

 

vijesti

Green Red Blue

COPYRIGHT SSOOiOFBiH KO KS 2009-2015

Premium templates by www.bigtheme.net free download.

София Дървен материал цени

Online bookmaker Romenia bet365

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de